O nas

Radi imamo čistočo

Podjetje čistilni servis Lipko, se lahko pohvali z natančnostjo, časovno usklajenostjo, predvsem pa zadovoljstvo strank. Ne pozabite razlika je kakovosti. Čistilni servisi čistijo, mi pa očistimo.

Za nas so stranke na prvem mestu, zato se zavedamo, da je najpomembnejše zadovoljstvo strank. V našem podjetju so delavci izurjeni na svojih področjih, zato delo poteka profesionalno. Vsi delavci so preverjeni in preizkušeni na določeni delovnih mestih.


V našem podjetju, svoja dela izvajamo z profesionalnimi čistili in aparati.

V podjetju smo se odločili za čistilne stroje Karcher, ker je podjetje profesionalno in na nivoju najboljših kot Čistilni servis lipko.

Čistil se predvsem oprijemamo Diverzy in Ecolab, podjetji imata dolgo zgodovino in veliko izbiro. Vsa čistila so preizkušena z strani Čistilnega servisa Lipko.
Pribori za čiščenje imajo naziv Vileda.

replique montre replica orologi rolex siti sicuri relogios replicas https://www.swiss-watches.cc


Naše podjetje

Ustanovljeno: oktobra 2014
Prihajamo: iz Prekmurja
Čiščenje: Pomurje, Štajerska

Smo raznoliki servis, ki se ukvarja z več vrst čiščenja.

Nismo samo podjetje, za čiščenje ampak tudi za reševanje problemov strank. V primeru težkih madežev ali problemov z čiščenjem smo vam na voljo, ko drugi obupajo.

Lahko bi se opisali, kot podjetje, ki je finančno stabilno. Bili smo nagrajeni z certifikatom AA plus 2018.

Lahko nam zaupate

Ne bodite v skrbeh, zaradi nečistoče, tim Čistilnega servisa Lipko vam bo vedno svetoval in pomagal do sijaja, katerega si zaslužite.

Rezultat čiščenja, ki ga je opravil čistilni servis lipko mora stranka preveriti takoj. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

V primeru, da stranki iz kakršnihkoli razlogov ne moremo dostaviti tepihov željeni naslov, si mora stranka tepihe poiskati sam. Če stranka ne poišče svojega blaga v 6 mesecih, se lahko blago proda za ceno, ki jo določi izvajalec.

Pokličite za naročilo +386 (0)40 226 103